Referencia
nincsvizko

Háztartások

Kisebb méretű Aquabion eszközök tudják biztosítani a háztartások átlagos vízfelhasználására elegendő vízkőmententesítést.

Bővebben

nincsvizko

Szállodák

Nagyobb méretű Aquabion eszközeink ki tudják szolgálni a panziók, szállodák vízigényét is.

Bővebben

nincsvizko

Ipari létesítmények

Kereskedelmi célú üzleteknél, közüzemi felhasználásnál az Aquabion eszközeit az üzlet vízigényéhez viszonyítva választjuk ki.

Bővebben

Háztartások

legutóbbi beépítéseink

S15-ös készülék

Sopron, Ágfalvi úti lakópark

S15-ös készülék

Sopron, Ágfalvi úti lakópark

D10-es készülék

Mosonmagyaróvár, lakás

Szállodák, ipari létesítmények

legutóbbi beépítéseink

S15-ös készülék

Dobogókő, Panzió

F80-as készülék

Budapest, Andrássy út, K+K Hotel

S20-as készülék

Lipóti Pékség, Újpesti piac

B. Ádám Sopron, családi ház, AQUABION-S15

"Egy 6 éve üzemelő wc tartály illetve bojler belső részét vizsgáltam meg szerelőként. Ugyanezen idő óta van beépítve vízkőmentesítő eszköz is. (Már a második. 5 évente cserélik.) A szétbontás után egyértelműen látszik, hogy az AQUABION teszi a dolgát. A wc tartályban szinte egyáltalán nem volt lerakódás, a bojler aljában pedig hártyavékony lapkákat találtam. A fűtőszálon nem tapadt meg a vízkő. Kijelenthetem, hogy az AQUABION a vizet tároló eszközök, háztartási gépek belsejében is hatékony a vízkő ellen. Ennyi idő után ezen készülékek belseje egészen el szokott vízkövesedni vagy folyamatosan kell őket takarítani."

Turi Ákos Győrzámoly, Lipóti Pékség, AQUABION AB-D10

„Mióta beépítettem az AQUABIONT sokkal szebbek a csaptelepek, nem foltosak, könnyebben takarítunk. A kis helyigény és a gyors beszerelés szintén nagy előnye az AQUABION víkőmentesítőnek.”

Sütő Gergely Hegykő, családi ház, AQUABION-S15

"Kezdetben bizalmatlan voltam a galvanikus vízkőmentesítés kapcsán, mégis a kíváncsiságom győzött. 7 éve vásároltam az első eszközt. Amikor 6 év után elfogyott a cink az AQUABIONBÓL, látszott a felrakódás a zuhanykabin falán. Újra erős szerrel tudtuk csak levakarni a vízkövet. Magam szereltem be az új eszközt is. A régit a garancia szerint visszavette a forgalmazó, így féláron vásároltam az új AQUABIONT. Most a csapjaink, felületeink megint olyanok, mintha újak lennének."

Sebők Ági Harka, családi ház AQUABION AB-S15

"Az aquabion beépítése után sokkal könnyebb a takarítás. Korábban a férjem segített a fürdőszoba súrolásában és egy üveg ecettel tért be a kis helyiségbe, havonta egyszer. Mióta beszereltük az aquabiont a vízkő egy általános tisztítással eltávolítható. Csak áttöröljük a csapokat, a csempét és ragyog minden. Könnyedén hozzájutottunk, mert az átlag háztatártási méretű eszközt raktárról tudta adni a soproni forgalmazó. Külön segítség, hogy nem kell néznünk mikor használódik el az eszköz, mert automatikusan jön az e-mail az 5.évfordulón a javasolt cseréről."

Matuszka Roland Sopron, társasházi lakás, AQUABION AB-D10

"A feleségem tudta nélkül szereltettem be egy AQUABIONT a lakásunkba. A párom boldogan jelezte pár nap után, hogy nem tudja mi történt, de mintha megszűnt volna a vízkőlerakódás. Sokkal könnyebben takarított, nem bajlódott a vízkő eltávolításával. Nekem ennyi elég volt, hogy jó döntés hoztam az AQUABION vásárlásával."

Kalmár Levente Sopron, ikerház, AQUABION-S15 főágon, AQUABION-D10 cirkulációs vezetéken

"Az AQUABION beszerelése óta eltelt körülbelül 3 év . Egyenlőre a mosógép/mosogatógép sem romlott el vízkő miatt, látszólag tiszta a belsejük . Úgy vettem észre, hogy a gyors (5-10perces) lefolyású hevítő eszközöknél (pl.: vízmelegítő) keletkezik lecsapódás, de nem tapad le a felületre vízkő. Végeredményben felöntöm vízzel és megy a csatornába kiöntve. A darálós (új)kávé géppel így kb. 3 év óta nincs probléma, az előírt (garancia miatt) vízkőtelenítést ettől függetlenül megcsináltuk. Amolyan homokszerű fehér maradék szokott távozni belőle a szerviz idején."

Cserny Réka Brennbergbánya, családi ház, AQUABION AB-S15

"Régóta terveztem lecserélni a gyantás lágyítót egy természetesebb megoldásra. Így esett a választásunk az AQUABIONRA. A munkát egy gépészeti cég végezte, akik egyidőben szerelték le a régi megoldást és építették be az AQUABIONT. A beszerelés után rögtön látható volt, hogy teljesen más szerkezetűvé vált a vízkő és sokkal könnyebb vele bánni. Nem tapad le, mint korábban. Egyébként is próbálunk környezettudatosan élni, így minimális ráfordítással ugyanolyan eredményt kapunk, mint korábban a lágyítóval. A víz ugyanolyan kellemes ízű, mint az eszköz beszerelése előtt. Bátran fogyasztja az egész család."